::  O društvu ::  Obvestila ::  Mediji
 
 
 
ESID 2016

Informacije o pediatričnih revmatskih boleznih

Informacije, napisane na razumljiv način, v slovenskem jeziku, v obliki najpogostejših vprašanj in odgovorov, so podane na spletni strani mednarodnega združenja za raziskave v pediatrični revmatologiji- PRINTO (angl. pediatric rheumatology international trial organisation), katerega članica je tudi Slovenija.

Tu se nahajajo informacije o revmatskih boleznih v 49 različnih jezikih, za vse članice PRINTO. Povezava na spletno stran PRINTO.

 

Dragi starši, če ste se pravkar soočili z novo diagnozo vašega otroka, z avtoimuno boleznijo, se kar pomirite. S tem namenom smo z otroki, bolniki z JIA, posneli filmčke, ki dokazujejo, da dandanes z naprednimi medicinskimi pristopi in novimi, biološkimi zdravili, ki so tudi na voljo, dosegamo tudi do 90% umiritev bolezni. Ne iščite informacij v medicinskih priročnikih in po spletu, te vas bodo le še bolj prestrašile. Obrnite se na nas, še prej pa si poglejte naše izjemne otroke:

Tudi, ko so otroci že starejši in so se naučili živeti z boleznijo, nimajo težav. Celo trenirajo lahko svoj najljubši šport, ali pa se podajo v njim bolj primerne dejavnosti. Ponavadi so ti otroci duhovno veliko bolj razviti, obnašajo se bolj zrelo od vrstnikov in znajo ceniti življenje. Znajo v njem uživati. Še nekaj dokazov podajamo v spodnjem filmčku:

 


 

 
© 2012 Društvo za pomoč otrokom z imunskimi boleznimi. Vse pravice pridržane.

Stran poganjaEASYWEB